Aanvraagformulier
Welkom bij Meroado Financial! Bij ons investeer je met een laag risicopercentage. Dat is voor jou een mooie kans en aan de andere kant help je daarbij ondernemers verder op weg richting de toekomst. Daar staat bovendien tegenover dat je een rente ontvangt tussen de 4,5 % en 8,5 %. Klinkt dit interessant en past dit bij jou? Dan zijn wij benieuwd naar jouw investeringsbudget, investeringsdoel en omliggende wensen. Dit en meer mag je ons laten weten via onderstaand aanvraagformulier.
Binnen 48 uur krijg je van ons bericht. En dan hopen wij vervolgens binnenkort met je te proosten op een mooie toekomst voor alle betrokken partijen!

Door het versturen van dit aanvraagformulier ga je ermee akkoord dat wij je aanbod voorleggen aan ondernemers. Wij gebruiken daar uiteraard alleen de nodige gegevens voor, zoals je investeringsdoel, je maximaal besteedbare budget, wat je hoopt of verwacht na je investering en welke looptijd en maandelijkse aflossing voor jou gewenst zijn. Je contactgegevens zijn alleen in bezit van Meroado Financial.

Actueel aanbod

M

Veelgestelde vragen

M

Contact

M