De algemene voorwaarden die Meroado Financial hanteert voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek, hebben wij hieronder voor je omschreven.
Wij noemen dit algemene voorwaarden omdat dit de voorwaarden zijn vanuit Meroado Financial. Per investeerder zal het namelijk verschillen wat diens wensen zijn en wat daarmee de aanvullende voorwaarden worden, dat bekijken wij per geval apart. Voorbeelden van deze aanvullende voorwaarden kunnen zijn de duur van aflossing, de termijn van maandelijkse afbetaling en het maximaal te lenen bedrag. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er een hoogst mogelijk resultaat zal worden behaald met jou in het middelpunt.

Algemene voorwaarden Meroado Financial
Om een aanvraag voor een zakelijke lening of zakelijke hypotheek zo praktisch en zinvol mogelijk te laten verlopen met als doel het hoogst haalbare resultaat, vragen wij van jou:
– Een businessplan
– Een prognose van een jaar vooruit van de te verwachten inkomsten van jouw bedrijf

Loopt je zakelijke lening of hypotheek bij Meroado Financial? Daarbij hanteren wij een rentepercentage van tussen de 4,5 % en 8,5 %

Daarnaast verwachten wij van jou dat je zelf goed weet dat je de kosten daadwerkelijk kunt betalen. Mocht dit onverhoopt niet lukken en is dit in totaal drie maandelijkse termijnen het geval geweest, dan krijgt de investeerder zijn vastgoed terug. Er zitten dan geen verdere gevolgen voor jou aan.

* Deze algemene voorwaarden zijn geschreven op 30 juli 2019 en zijn van kracht in het huidige lopende kalenderjaar.

Doe de quickscan

En ontdek jouw mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek

Of voor een zakelijke lening

Hoe werkt het?

Bekijk hier de werkwijze van
Meroado Financial
Zodat je zorgeloos je toekomst tegemoet kunt gaan

Ja, ik wil investeren!

Welkom! Wij zijn dan benieuwd naar jouw wensen en mogelijkheden, zodat wij gericht de beste match kunnen maken en zo zorgen voor een lach op ieders gezicht!