Om een beeld te krijgen van wie jij bent, welk investeringsdoel bij jou past en wat jouw investeringsbudget is, vragen wij je om het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op. Dan willen wij jou graag zien om jou beter te leren kennen, met als doel het uiteindelijk kunnen maken van de juiste match.

In de tussentijd mag je alvast een kijkje nemen op onze website. Daar kan je onder meer projecten vinden die jou wellicht aanspreken. 
Wij zijn ondertussen op de achtergrond al druk bezig om een mogelijke match te maken tussen jou als investeerder en ondernemers. De ondernemers die wij als geschikt zien voor jouw investeringswensen, sturen wij naar je door. Dan mag je daar even rustig naar kijken.

Heb je een ondernemer gevonden op de website of zit er in ons bericht een ondernemer waarin jij gelooft? Dan vertellen wij dat goede nieuws aan de desbetreffende ondernemer! Als vervolg hierop sturen wij je meer informatie over de ondernemer en zijn of haar beeld van de toekomst, zodat je hierop je keuze kunt baseren. Daarnaast sturen wij je een conceptovereenkomst met daarin de potentiele afspraken afgestemd op de wensen van beide partijen.

Ben je nog steeds positief en zie je de investering helemaal zitten? Dan plannen wij graag een meeting! Hierbij is de ondernemer en Meroado Financial aanwezig. 

Natuurlijk hopen wij dat het enthousiasme er van af spattert. Is dat het geval en is iedereen blij? Dan is het feest: de afspraak om de officiele contracten te tekenen kan nu worden ingepland! Bij een zakelijke hypotheek zal dit plaatsvinden bij de notaris. Bij een zakelijke lening kan dit op een nader te bepalen plaats in overeenstemming.