Welkom bij Meroado Financial!
Meroado Financial is een toekomstgericht bedrijf waarin het verstrekken van zakelijke hypotheken en -leningen de voornaamste diensten zijn. Deze zakelijke hypotheken en -leningen komen tot stand door middel van privé investeerders die geloven in jouw bedrijf.
Meroado Financial is ontstaan aan de hand van eigen ervaringen in het ondernemerschap en het zien van kansen in de markt. Wij vinden het belangrijk dat jij verder komt in wat je wil, want wij weten dat je het kan. En soms heb je dat kleine beetje hulp nodig. Dat bieden wij jou met alles wat wij in ons hebben. Wij staan niet boven je, maar naast je. En wat voor ons het belangrijkst is, dat is dat de basis goed is. Daarmee bedoelen we dat wij het belangrijk vinden dat jij je op je gemak voelt zodat je alles voor jezelf eruit kunt halen, jezelf kunt zijn en het gevoel hebt dat je een eerlijke kans hebt verkregen.

Het ontstaan
Ongenoegen en obstakels ombuigen naar iets positiefs om jou op weg te helpen: het kriebelde al langere tijd. Tijdens de rondreis door Europa zijn de plannen concreet in kaart gebracht. Ieder land gaf haar eigen inspiratie om er een groot succes van te maken. Dit gecombineerd met eigen ervaring in het ondernemerschap en ruimdenkendheid maakt van Meroado Financial het bedrijf waarmee wij voor jou dingen uit handen kunt nemen zodat je geen onnodige zorgen met je meedraagt en gelukkig bent. Want als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook.

Persoonlijk, mensgericht en resultaatgericht. Dat zijn de kernwaarden van Meroado Financial. 

Doe de quickscan

En ontdek jouw mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek

Of voor een zakelijke lening

Hoe werkt het?

Bekijk hier de werkwijze van
Meroado Financial
Zodat je zorgeloos je toekomst tegemoet kunt gaan

Ja, ik wil investeren!

Welkom! Wij zijn dan benieuwd naar jouw wensen en mogelijkheden, zodat wij gericht de beste match kunnen maken en zo zorgen voor een lach op ieders gezicht!