Zakelijke hypotheek

In samenwerking met investeerders verstrekken wij jou als ondernemer graag een zakelijke hypotheek. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat het voor iedereen met een goed businessplan mogelijk moet zijn om verder te komen met zijn of haar bedrijf. De voorwaarden voor het afsluiten van een zakelijke hypotheek via Meroado Financial zijn daarom ook kort samen te vatten: jij hebt een goed idee. Wij helpen jou daarmee. Een businessplan is daarmee de enige eis.

Heb je nog geen businessplan en kan je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag bij het schrijven van het businessplan!

Bij Meroado Financial sluit je snel en gemakkelijk een zakelijke hypotheek af. De opbouw daarvan is als volgt: vermogende particulieren bekijken jouw aanvraag met daarbij je businessplan en een investeerder die jouw bedrijf en toekomstbeeld ziet zitten, investeert.

Meroado Financial hanteert een rente tussen de 4,5% en 6,5%. Dit is hoger dan bij de bank, toch zijn in veel gevallen je maandlasten een stuk lager. Bij Meroado Financial heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij gedeeltelijk of geheel extra af te lossen. En wat wij met trots kunnen zeggen: bij Meroado Financial is de waarde van het onderpand belangrijker dan jouw eventuele jaarcijfers. Daarmee bieden wij jou optimale en eerlijke kansen. Zeker als je starter bent, is dit heel interessant!

Ben jij ondernemer en wil je een zakelijke hypotheek vanaf € 50.000,-? Doe de quickscan en hoor binnen 48 uur wat voor jou de mogelijkheden zijn!

 

Zakelijke lening

In samenwerking met investeerders verstrekken wij jou als ondernemer graag een zakelijke lening. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat het voor iedereen met een goed businessplan mogelijk moet zijn om verder te komen met zijn of haar bedrijf. De voorwaarden voor het afsluiten van een zakelijke lening via Meroado Financial zijn daarom ook kort samen te vatten: jij hebt een goed idee. Wij helpen jou daarmee. Een businessplan is daarmee de enige eis.

Heb je nog geen businessplan en kan je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag bij het schrijven van het businessplan!

Bij Meroado Financial sluit je snel en gemakkelijk een zakelijke lening af. De opbouw daarvan is als volgt: vermogende particulieren bekijken jouw aanvraag met daarbij jouw businessplan en een investeerder die jouw bedrijf en toekomstbeeld ziet zitten, investeert.

Meroado Financial hanteert een rente tussen de 4,5% en 6,5%. Dit is hoger dan bij de bank, toch zijn in veel gevallen je maandlasten een stuk lager. Bij Meroado Financial heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij gedeeltelijk of geheel extra af te lossen. En wat wij met trots kunnen zeggen: bij Meroado Financial is jouw plan belangrijker dan jouw eventuele (jaar)cijfers. Daarmee bieden wij jou optimale en eerlijke kansen. Zeker als je starter bent, is dit heel interessant!

Ben jij ondernemer en wil je een zakelijke lening vanaf € 10.000,-? Doe de quickscan en hoor binnen 48 uur wat voor jou de mogelijkheden zijn!