Hoi! Mijn naam is Melanie. Mijn tweede naam is Maria en eigenlijk klinkt dat wel mooi samen, dus stel ik mij altijd voor als Melanie Maria.
Maar jullie mogen Melanie zeggen. De eigenschappen die het best omschrijven wie ik ben, zijn betrouwbaar, zelfbewust en verantwoordelijk. En ik gok dat ik ergens ook wel een beetje eigenwijs ben, maar dat zijn alle ondernemers, denk je niet?

Mijn missie is om jou verder te helpen. Een brug te zijn tussen ondernemer en investeerder. De brug die jij vervolgens kunt gebruiken om verder te komen op jouw weg naar groei in je eigen bedrijf. Of de weg die jou brengt naar de start van je bedrijf. Wat de reden ook is,
ik geloof in mooie wegen met alle ruimte voor jouw creativiteit, ambities, wensen en dromen.

Zo is de naam ‘Meroado’ ook ontstaan: waar ‘Me’ staat voor Melanie, staat ‘road’ voor Road/onderweg.
Onderweg in de breedste zin van het woord: letterlijk en figuurlijk. Vernieuwing brengt je verder en zo blijf je altijd onderweg, fris en creatief. Onderweg zijn maakt je een mooier mens. Het leert je in te zien dat het mooi is hoe je bent.
Niets is te veel en niets is te gek. Samen maken we alles mogelijk. Dat is de kracht van Meroado Financial.

Meer over mij
Founder and Owner 
Meroado IT

Naast Meroado Financial ben ik op de achtergrond nog bezig met mijn andere bedrijf Meroado IT.
Met Meroado IT bemiddelen wij ICT specialisten op weg naar hun droombaan, met onderweg steuntjes in de rug zoals het werken met de

360 graden methode waarin er een compleet beeld van feedback wordt geschetst waarin de werknemer zelf de belangrijkste stem heeft,
het vervullen van de dromen op de bucketlist en een luisterend oor en inlevingsvermogen. De koffie staat altijd klaar.

Oprichter Stichting Winkie & Friends
Nu je mij zo langzamerhand al redelijk goed kent, ontbreekt er natuurlijk nog één heel belangrijk punt: liefde.
De diepe, oprechte liefde die je voor een dier kunt voelen is voor mij oneindig. Ik heb het in overvloed en na het plotselinge overlijden van mijn beste maatje Winkie heb ik besloten het verdriet om te zetten in nieuwe energie om zo van grote betekenis te kunnen zijn voor andere honden in alle delen van de wereld met als doel veiligheid en liefde te bieden voor een eerlijke en geborgen toekomst. Met Stichting Winkie & Friends richt ik mij op het redden van honden uit dodingsstations en van de straat om hen een eerlijke kans te geven op een liefdevolle toekomst middels opvang en adoptie.

En dan nog even dit…
Ik hou van kamerplanten en eet het liefst dag en nacht sushi. Ik krijg energie van reizen, natuur, dieren om mij heen en contact met mensen.
Het leukste tv programma vind ik ‘Ik Vertrek’, maar als ik ooit de stap ga maken om te emigreren en een hotel ga beginnen in Zuid Frankrijk, maak ik daarvan mijn eigen programma. In mijn ‘vrije tijd’ (heb ik dat?) eet ik graag chocola. Maar verder ben ik ook nog best normaal:
Naast Meroado studeer ik rechtsgeleerdheid, probeer ik iedere doordeweekse dag te gaan sporten en eet ik graag de havermoutkoekjes van EkoPlaza. Voordat ik begon met de studie rechtsgeleerdheid heb ik in de ouderenzorg gewerkt. Ondertussen was ik dan altijd bezig met het ontwikkelen van websites, marketing, fotografie, administratie. Genoeg over mij! Hoe is het met jou? 
Het lijkt me leuk om elkaar eens te gaan zien, dan maken we samen wat dromen waar!

We zien elkaar ongetwijfeld snel!
Liefs van Melanie