Zakelijke lening

Voor een zakelijke lening hanteren wij een minimaal te lenen bedrag van
€10.000.

Op het moment dat de match tussen jou als ondernemer en de investeerder is gemaakt en de lening daarmee tot stand komt, vragen wij van jou een eenmalige afsluitprovisie van 4,5% over het te lenen bedrag. Om jou een goed verloop te kunnen garanderen, vragen wij van jou op maandelijkse basis 0,25% administratiekosten over het te lenen bedrag. Van ons krijg je dan iedere maand een duidelijk overzicht van jouw aflossingen en de nog te betalen termijnen, zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij je het gelukkigst bij voelt.

Opbouw van tarieven richting de investeerder
De hoogte van de maandelijkse aflossing die je aan jouw investeerder betaald, is nader in overleg te bepalen en afhankelijk van jouw wensen, de wensen van de investeerder en het leenbedrag. Ook wanneer je begint met de aflossing is in overleg geheel naar wens nader te bepalen. Je hebt altijd de mogelijkheid om boetevrij geheel of gedeeltelijk extra af te lossen.
Over jouw lening betaal je een rente aan de investeerder. Afhankelijk van jouw gewenste leenbedrag en de sector waarin je onderneemt
is dit tussen de 4,5 % en 8,5 %.

Zakelijke hypotheek

Voor een zakelijke hypotheek hanteren wij een minimaal te lenen bedrag van €50.000.

Opbouw van tarieven richting Meroado Financial
Op het moment dat de match tussen jou als ondernemer en de investeerder is gemaakt en de hypotheek daarmee tot stand komt, vragen wij van jou een eenmalige afsluitprovisie van 2.5% over het te lenen bedrag. Om jou een goed verloop te kunnen garanderen, vragen wij van jou op maandelijkse basis 0,25% administratiekosten over het te lenen bedrag. Van ons krijg je dan iedere maand een duidelijk overzicht van jouw aflossingen en de nog te betalen termijnen, zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar jij je het gelukkigst bij voelt.

Opbouw van tarieven richting de investeerder
De hoogte van de maandelijkse aflossing die je aan jouw investeerder betaald, is nader in overleg te bepalen en afhankelijk van jouw wensen, de wensen van de investeerder en het leenbedrag. Ook wanneer je begint met de aflossing is in overleg geheel naar wens nader te bepalen. Je hebt altijd de mogelijkheid om boetevrij geheel of gedeeltelijk extra af te lossen. De hoogte van de rente die je betaald aan de investeerder is afhankelijk van jouw gewenste leenbedrag, de sector waarin je onderneemt en jouw plannen met het te financieren object.
De rente ligt tussen de 4,5 % en 8,5 %.