De diepe, oprechte liefde die je voor een dier kunt voelen is oneindig. Ik heb het in overvloed en na het plotselinge overlijden van mijn beste maatje Winkie heb ik besloten het verdriet om te zetten in nieuwe energie om zo van grote betekenis te kunnen zijn voor andere honden met als doel veiligheid en liefde te bieden voor een eerlijke en geborgen toekomst. Met Stichting Winkie & Friends richt ik mij op het redden van Spaanse honden uit dodingsstations en van de straat om hen een eerlijke kans te geven op een liefdevolle toekomst.

Winkie

Vanaf de eerste keer dat we elkaar zagen waren we direct onafscheidelijk. Wink kwam uit Roemenie, had veel nare ervaringen achter de rug en was zichtbaar dankbaar dat hij nu zijn rust en geborgenheid had gevonden. Wandelingen in het bos en op het strand waren zijn favoriet.
De mooiste ervaringen deelden we samen. Heel veel mooie momenten hebben wij samen mogen beleven tijdens onze reis door Europa.
Winks quilty pleasure was kaas en hij was heel stoer. Toch was bij ons in bed slapen stiekem zijn favoriete moment. Die rust had hij natuurlijk nodig om overdag weer de stoere man uit te hangen. Zijn dankbaarheid uitte hij in bescherming. Geen moment heb ik mij alleen of onveilig gevoeld. Op reis hebben wij op plekken geslapen waar wij nooit hadden durven slapen als Wink niet bij ons zou zijn geweest.

Winks veelzijdigheid heeft ons geinspireerd. Het opende onze ogen en nu Wink voorgoed zijn ogen heeft gesloten gaan wij door. Door met de missie om nog veel meer onschuldige dieren een fijn en geborgen leven te geven. Het is het meer dan waard!

Stichting Winkie & Friends in Nederland

Vanuit Nederland richten wij ons met stichting Winkie & Friends op adoptiebemiddeling en bieden wij (tijdelijke) opvang aan honden zodat zij kunnen socialiseren waarna zij worden geadopteerd en hun geluk tegemoet gaan in hun forever home.
Stichting Winkie & Friends in de toekomst in Spanje
Honden in dodingsstations, onschuldige dieren die aan hun lot worden overgelaten op straat en reddeloze honden die hun toekomstige dood in de ogen kijken. Dat moet stoppen. Zij kunnen niet voor zichzelf opkomen, wij kunnen dat wel.

Met Stichting Winkie & Friends halen wij deze honden uit hun gevaarlijke situatie weg en in samenwerking met de dierenarts zorgen wij voor een veilige en gezonde toekomst.

Stichting Winkie & Friends in de toekomst in Frankrijk

De hondjes die hun entingen hebben gehad en een paspoort hebben, nemen wij mee naar ons stuk land in Zuid Frankrijk waar zij veilig zullen zijn. Om te socialiseren en te wennen aan een huiselijke omgeving willen wij op dat stuk land huisjes bouwen. In die huisjes bieden wij de mogelijkheid voor daklozen om hun leven weer op de rit te krijgen en gedurende een half jaar te wonen met kosten en inwoning, een eigen douche en begeleiding van ervaren therapeuten om tot rust te komen. Ondertussen kunnen de hondjes socialiseren waarna zij kunnen worden geadopteerd in Nederland. Win-Win.
Hoe veel honden daar dan straks rondlopen?

30, 40. Misschien 100.

Wil jij jouw bijdrage leveren aan stichting Winkie & Friends?

Met jouw bijdrage kunnen wij nog veel meer honden redden uit hun benarde positie in dodingsstations en van de straat.

10% van de maandelijkse Meroado Financial omzet gaat naar Stichting Winkie & Friends.

Red een leven. Help een zwerfhond.
Heel veel keer dank je wel namens Wink en alle andere honden.