Meroado Financial is er voor ondernemers met de behoefte voor een zakelijke lening of zakelijke hypotheek. Wij denken graag met je mee en vrijwel alles is mogelijk. Meroado Financial richt zich daarnaast op investeerders die behoefte hebben aan een andere vorm van beleggen, waarmee zij tevens ondernemers een aardig eind op weg helpen en zelf daarbij in ruil een hoog rendement ontvangen. Dit ten opzichte van een zeer beperkt risico.
Bij Meroado Financial helpen wij jou graag verder met het afsluiten van een zakelijke hypotheek en/of een zakelijke lening gebaseerd op jouw wensen en behoeftes. Dit doen wij in samenwerking met investeerders die jouw bedrijf zien zitten. Bijkomende diensten zijn daarbij het opmaken en versturen van overzichten, zodat je, als ondernemer en investeerder, geen administratieve rompslomp hebt.
Bankvrij zakelijk financieren via Meroado Financial is het financieren van jouw bedrijfsidee/behoefte via vermogenden particulieren die geloven in jouw bedrijf.
Het grootste voordeel voor jou is dat de eisen bij Meroado Financial zeer beperkt zijn. Wij denken in oplossingen en zo zijn er vrijwel altijd mogelijkheden. Ook als je starter bent, bieden wij jou mogelijkheden. Cijfers en het verleden spelen bij ons geen enkele rol. Wij kijken graag vooruit en kunnen niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan!
Meroado Financial richt zich in de eerste plaats op het financieren van zakelijk vastgoed middels zakelijke hypotheken en bedrijfsleningen voor ondernemers. Echter, particuliere hypotheken en/of geldleningen sluiten wij in de toekomst niet uit. Heb jij een origineel financieringsdoel? Dan zijn wij daar natuurlijk nieuwsgierig naar! Als je wil mag je je aanvraag mailen naar mail@meroadofinancial.com, dan hoor je binnen 48 uur meer van ons of er mogelijkheden voor zijn!
Ja, zeker! Alle foto’s die ik op de website gebruik zijn genomen tijdens de reis door Belgie, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italie, Andorra, Gibraltar, Monaco en Spanje. En een beetje in Soest. I Love Soest.