Bij Meroado Financial denken we graag in mogelijkheden. Overal zien wij kansen. Dat bied perspectief voor jou en jouw toekomst, want wij gunnen jou een financieel zorgeloos ondernemersbestaan. Meroado Financial is ontstaan vanuit eigen ervaring in het ondernemerschap. Ondernemers helpen hiermee ondernemers. Wij begrijpen als geen ander dat er bij het ondernemerschap al genoeg zorgen en uitdagingen bij komen kijken. Financieen mag daar niet een van zijn. Daarom nemen wij dat voor jou graag uit handen.

Het voordeel van bankvrij zakelijk financieren is dat je als ondernemer niet aan strenge regels vastzit. Doordat wij in kansen en mogelijkheden denken, is vrijwel alles mogelijk. Er is altijd een weg en als die weg er niet is, leggen wij hem aan.

Voordelen bankvrij zakelijk financieren bij Meroado Financial
✓  Er is voor iedereen een mogelijkheid
✓  Probleemloos en boetevrij extra geheel of gedeeltelijk aflossen

✓  Weinig vereisten, de enige eis is een businessplan en daarbij willen wij jou graag helpen

VOOR JOU
Misschien komt het je bekend voor of heb je het van horen zeggen: je bent lekker bezig met het ondernemerschap, maar je loopt tegen iets aan. Iets wat in jouw ogen een klein issue is en – vandaag de dag – ook als zodanig mag worden gezien, vinden wij bij Meroado Financial. Je hebt een tijdelijke financiering nodig. Wat de reden ook is: het gaat om een overbrugging, iets tijdelijks, en soms kun je er niet omheen. Dus je hebt helemaal je best zitten doen. Weekenden en nachten doorwerken zijn daarbij geen uitzondering. Je bent tevreden, trots zelfs. Je stuurt je plan in en… je krijgt een afwijzing. Dat moet en kan anders. Het ondernemerschap kent al genoeg zorgen, obstakels en uitdagingen. Financieen mag daar niet een van zijn. Daarom nemen wij dat graag voor je uit handen.
Is het praktisch allemaal mogelijk, maar loop je steeds tegen een muur van afwijzingen aan bij banken? Dan denken wij dat je bij Meroado Financial aan het juiste adres bent. De kracht van Meroado Financial is denken in oplossingen, en, wat ook mooi is meegenomen: Meroado Financial is ontstaan uit de eigen ervaring van de tegenslagen. Zo helpen ondernemers elkaar verder.

VAN ONS
Wij staan niet boven je, maar naast je. En wat voor ons het belangrijkst is, dat is dat de basis goed is. Daarmee bedoelen we dat wij het belangrijk vinden dat jij je op je gemak voelt zodat je alles voor jezelf eruit kunt halen, jezelf kunt zijn en het gevoel hebt dat je een eerlijke kans hebt verkregen.

Zenuwachtig hoef je bij Meroado Financial niet te zijn. Tuurlijk, er hangt veel van af. Maar zo spannend hoeft het niet te zijn want wij staan gelijk aan jou en weten hoe jij je voelt. Jouw belangen staan voorop en samen komen we er altijd uit.

 Ben je toch zenuwachtig? Dan voelen wij ons vereerd. Nemen de zenuwen de overhand en kom je daardoor niet lekker uit de verf zoals je zou willen? Dan is dit geen reden om je aanvraag niet door te laten gaan. We denken graag in oplossingen en mogelijkheden en zo geven wij jou nu de belofte dat het altijd goed zal komen. Wij denken met je mee. Zo is er altijd die juiste oplossing.

 MEROADO FINANCIAL IN EEN NOTENDOP
✓ Meer van deze tijd
✓ Gebaseerd op gevoel, ervaring en inlevingsvermogen
✓ Gelijkwaardigheid. Zodat jij jouw eigenwaarde behoud en in je eigen kracht kan blijven staan.
✓ Persoonsgericht op jouw wensen, jouw toekomst en jouw bedrijf
✓ Cijfers en het verleden spelen bij ons geen enkele rol
✓ Onder alle omstandigheden zorgen wij dat wij voor alle partijen het beste eruit halen
✓ Wij kijken graag naar de positieve punten, kansen en toekomst
✓ Wij nemen graag dingen voor jou uit handen

 Zie je, zo ingewikkeld hoeft het allemaal niet te zijn. Denken in oplossingen bied nieuwe perspectieven waarmee de wereld een stuk leuker en creatiever wordt. En daar worden wij allemaal gelukkiger van, toch?!